ღ صبـايا ღ

اهلا بكي في منتدي صبـايا... اذا كنت زائرة نرحب بكي و نآمل أن تنضمي لنا و تكوني من أسرتنالكن في البداية عليكي أن تسجلي ... واذا كنتي عضوة فأهلا وسهلا بكي من جديد

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ღ صبـايا ღ

اهلا بكي في منتدي صبـايا... اذا كنت زائرة نرحب بكي و نآمل أن تنضمي لنا و تكوني من أسرتنالكن في البداية عليكي أن تسجلي ... واذا كنتي عضوة فأهلا وسهلا بكي من جديد

ღ صبـايا ღ

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


2 مشترك

    ايـــس كريم سهـــل جدا

    المشـتاقة الي الجنة
    المشـتاقة الي الجنة
    Admin
    Admin


    عدد المساهمات : 449
    تاريخ التسجيل : 03/10/2009

    ايـــس كريم سهـــل جدا  Empty ايـــس كريم سهـــل جدا

    مُساهمة من طرف المشـتاقة الي الجنة الخميس يوليو 21, 2011 8:01 am


    بسم الله الرحمن الرحيم ...

    حقولكم على طريقة سهله جدا للايس كريم يا حبايبى

    والطريقه دى لا اخذتها من شيف ولا من موقع دى من دماغى ونجحت بنسبة 100 فى ال100
    والله هتدعولى لانها مش مكلفه خالص واتحداكم لو عرفتم تفرقو بينه وبين الجاهز ....
    نبدأ بس ليا طلب عشان ينجح معاكم ارجوكم امشو على الوصفه بالحرف هى بسيطه جدا وهتبهركم النتيجه ....
    اولا نجيب كيس كريم
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]من الجاهز وارجوكم محدش يشترى كريمه سايبه لان [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]مش حيطلع بالكريمه السايبه ضرورى يكون كيس كريم شانتيه هو ب 2 جنيه ونص تقريبا وهو هيعملنا مقدار الجردل اللى بتشتروه جاهز ب9 او ب10 جنيه
    المهم تضعو محتويات الكيس فى وعاء عميق وعليه ربع كيلو
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]ساااااااقع وتضربوهم بمضرب البيض لغاية ما الكريمه تثقل عالاخر
    وتجيبو ربع كيلو
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]او اكثر شويه صغيره وتشيلو منها الورق الاخضر اللى فيها ده بأيدكم عشان السكين مش تاكل من كمية الفراوله وتغسلو الفراوله وتضربوها فى الخلاط مع ثلاث ملاعق كبيره مليانه سكر بودره واوعو تحطو اى مايه على الفراوله ...
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]تضرب فى الخلاط مع السكر بس وبعدين تحطوها على الكريمه اللى خفقتوها وتضربوهم مع بعض لغايه ما الفراوله تتوحد مع الكريمه وتعطيها لونها وتكون متجانسه
    وبعدين تضعوها فى علب ثلاجه او لو عاوزينها تجمد بسرعه حطوها فى حاجه اللومنيوم وحطوها فى الفريزر لمدة يوم ولو كانت فى حاجه اللومنيوم حتجمد اسرع بس ضرورى تغطوها عشان
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] مش يلقط اى ريحه من اى شىء فى الفريزر وتسيبوها يوم بحاله وطلعوها وتذوقوها وادعولى بس ضرورى بالله عليكم تبعتولى رأيكم ولو عاوزينه بالشيكولاته تجيبه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]وتسيحوها فى حمام بخار اللى هو حله فيها مايه وفوقها حله صغيره اللى فيها الشيكولاته وتغطوها لحد ما البخار يسيح الشيكولاته وتضعوها على الكريمه المخفوقه
    وتضعو السكر على الكريمه المخفوقه وتضربو كله بمضرب البيض لغايه ما يتجانس كله مع بعضه ....
    والله ما هيكون فى اى فرق بينه وبين الجاهز خالص وكل اللى فى البيت عندكم مش هيصدقو انه طلع معاكم كده من غير لا كستر ولا ماكينة ايس كريم ولا بيض ولا وجع قلب

    منقـــــــووول
    عائشة a
    عائشة a
    بنوتة في بداية الطريق
    بنوتة في بداية الطريق


    عدد المساهمات : 66
    تاريخ التسجيل : 04/09/2010

    ايـــس كريم سهـــل جدا  Empty رد: ايـــس كريم سهـــل جدا

    مُساهمة من طرف عائشة a الجمعة يوليو 22, 2011 1:27 pm

    يم يم
    يم انا راح روح
    عملة بسسسسسسسرعة

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين يوليو 01, 2024 3:12 am